Czech Virus Peanut Butter 1000 g

Kód: CZV009_JEMNA
Neohodnoceno
Značka: Czech Virus
339 Kč –15 %
Czech Virus Peanut Butter 1000 g
339 Kč –15 % 289 Kč

Zvolte variantu

Vysoký obsah bílkovin a zdravých tuků, vyrobeno v Brně. 100% z nesolených arašídu, bez přidaných látek.

Detailní informace

Varianta: jemná
Skladem >5 ks | CZV009_JEMNA
Můžeme doručit do: 8.3.2021
339 Kč
289 Kč
Varianta: křupavá
Skladem >5 ks | CZV009_KRUPAVA
Můžeme doručit do: 8.3.2021
339 Kč
289 Kč

Detailní popis produktu

Czech Virus Peanut Butter 1000 g

Náš produkt Peanut Butter je výborný zdroj kvalitních živin, hlavně bílkovin a nenasycených tuků! Díky vysokému obsahu bílkovin pomáha k udržení a růstu svalové hmoty. Náš produkt je 100% přírodní, obsahuje pouze 100% arašíd bez přídavku cukru, soli nebo palmového či slunečnícového oleje. Tento krém se vyznačuje skvělou chutí, kterou si jednoduše zamilujete.

> 100% z arašíd
> Bez přídaného cukru, soli či palmového oleje
> Výborné nutriční hodnoty
Vyrobeno v Brně

Náš produkt pochází z Brna, České Republiky, kde je vyráběn pod přísnými kritériemi kvality. Arašídy jsou dodávány každý týden čerstvé pro zaručení maximální čerstvosti a chuti.

Arašídový krém je skvěle chutnající přírodní zdroj bílkovin, sacharidů a tuků vyrobený z 100% arašídů a ničeho jiného! Je výborným zdrojem bílkovin, vitamínu E a hořčíku. Adekvátní příjem hořčíku ze stravy přispívá svými příznivými účinky ke snížení únavy a vyčerpání, udržuje normální funkci bílkovin a svalové syntézy. Díky obsahu mono a polynenasycených tuků udržuje arašídové máslo zdravé srdce.

Doporučené dávkování

  • Konzumace arašídového krému závisí na Vašich potřebách a jídelníčku, nelze stanovit doporučené dávkování.

Nutriční informace

2373 kJ/567 kcal
Bílkoviny 25,8 g
Sacharidy 16 g
Tuky 49 g
z toho nasicené 7 g
Vláknina 8,5 g

Složení

  • 100% arašíd

Informace

  • Obsahuje alergen - ořechy

Výrobce: Czech Nutrition s.r.o., Spodní 673/8, 62500 Brno

Doplňkové parametry

Kategorie: Arašídová másla
Dieta Low carb: Low carb
Příchuť: jemná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: