Egg 100 - sušený vaječný bílek | Extrifit

594 Kč
Expedujeme do 4 pracovních dnů
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
7.12.2021
Čistá surovina: sušený vaječný bílek (vaječný albumin).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento produkt je čistou a neochucenou surovinou bez jakýchkoliv dalších přísad.

Obsahuje 100 % sušeného vaječného bílku.

EGG 100 je vaječný albumin s vysokým indexem biologické využitelnosti 100. EGG 100 je vhodný pro doplnění bílkovin, které přispívají k růstu svalové hmoty a jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací. EGG 100, sušený vaječný bílek, obsahuje vysoce kvalitní proteiny, optimálně využitelné lidským organismem. Vaječný albumin patří k základním zdrojům živočišných bílkovin. Vaječný protein EGG 100 je pomaleji stravitelným typem živočišné bílkoviny a jeho použití je proto vhodné také před spánkem. EGG 100 neobsahuje žádný tuk ani sacharidy.

Doporučené dávkování: 

  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku (60 – 90 g) do 2 – 3 porcí po 30 g
  • rozmíchejte 30 g (1 porce) ve 150 – 200 ml vody nebo odtučněného mléka
  • vhodné je použití do tvarohů, jogurtů, ovesných vloček apod.

Tabulka nutričních hodnot:


100 g
energetická hodnota1316 kJ/313 kcal
bílkoviny78 g
sacharidy0 g
- z toho cukry0 g
tuky0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0 g
vláknina0 g
sůl3,2 g

Profil aminokyselin:


100 g
L-valin5200 mg
L-isoleucin4500 mg
L-leucin6900 mg
L-lysin5600 mg
L-methionin2900 mg
L-tryptofan1000 mg
L-threonin3600 mg
L-fenylalanin4700 mg
L-alanin4700 mg
kyselina asparagová8300 mg
kyselina glutamová10800 mg
L-histidin1800 mg
L-prolin3100 mg
L-tyrosin3100 mg
L-arginin4400 mg
L-cystein2100 mg
glycin2900 mg
L-serin5600 mg
celkem BCAA16660 mg
celkem aminokyselin81200 mg

Složení: 

  • sušený vaječný bílek (egg albumin)

Upřesnění:

Produkt je vhodný i pro sportovce na bezlepkové dietě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bílkoviny
Dodavatel: Ronnie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.