All Natural Protein Pancakes | PROM-IN

339 Kč
Expedujeme do 4 pracovních dnů Expedujeme do 4 pracovních dnů Zvolte variantu
Varianta
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
6.12.2021 6.12.2021 Zvolte variantu
Směs na přípravu palačinek s vysokým obsahem proteinu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs na přípravu palačinek s vysokým obsahem proteinu, slazeno pouze steviol-glykosidy. Přírodní suroviny, komplex sacharidů. Pokud se snažíte dodržovat zdravý životní styl, vyzkoušejte tyto přírodní palačinky s netradičními příchutěmi - s červenou řepou nebo sladkými bramborami (batáty).
  • slazeno pouze steviol-glykosidy
  • vysoký obsah proteinu
  • komplexní sacharidy

Doporučená příprava: 

  • rozmíchejte 50 g (cca 3 polévkové lžíce) směsi ve 100 – 150 ml neperlivé vody dohladka
  • vlijte na pánev a pečte po obou stranách dle potřeby

Tabulka nutričních hodnot:


řepabatátyřepabatáty

100 g 50 g 
energetická hodnota1534 kJ/363 kcal1492 kJ/353 kcal767 kJ/181 kcal746 kJ/176 kcal
bílkoviny34 g30 g17 g15 g
sacharidy42 g44 g21 g22 g
- z toho cukry6 g6,5 g3 g3,3 g
tuky4 g3,6 g2 g1,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny1 g1 g0,5 g0,5 g
vláknina5 g8 g2,5 g4 g
sůl1 g1,4 g0,5 g0,7 g

Složení: 

S červenou řepou

  • špaldová  mouka celozrnná 55,5 % (pšenice), sušené vaječné bílky, sušený prášek z červené řepy 10 % (červená řepa, maltodextrin), sušená vejce celá, sladidlo: steviol-glykosidy, sůl

S batáty

  • špaldová  mouka celozrnná (pšenice), sušené vaječné bílky, sušený batátový prášek 10 %, sušená vejce celá, sušený mrkvový prášek, zahušťovadlo: guma guar, sladidlo: steviol-glykosidy, sůl

Upozornění: 

Uchovávejte v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Dbejte na dobré uzavření obalu a dodržování způsobu přípravy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Po otevření spotřebujte do 1 měsíce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Fitness dobroty
Dodavatel: Ronnie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.