Kešu krém Tasty Para Coffee | Big Boy

179 Kč 29 Kč od 29 Kč
Expedujeme do 4 pracovních dnů Expedujeme do 4 pracovních dnů Zvolte variantu
Varianta
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
7.12.2021 7.12.2021 Zvolte variantu
Řada Tasty - kešu a para ořechy s bílou čokoládou a kávou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Big Boy přichází s novou řadou Tasty, která je inspirovaná světově známými a oblíbenými chutěmi různých sladkých pokrmů a dezertů. Ze všech koutů světa Vám bude tato nová řada přinášet nezaměnitelné chutě, kombinace, občas i hodně netradiční. Pojďte s námi ochutnat všechny chutě světa! Para Coffee - jemný kešu krém s para ořechy, výběrovou praženou kávou a s belgickou bílou čokoládou. Naprosto neotřelé spojení na sucho pražených kešu a para ořechů, které díky přidání bílé belgické čokolády a výběrové kávy dostávají mimořádnou chuť. Para ořechy mají blahodárné účinky na zdraví a jsou velmi delikátní. Výběrová káva pak dodává tomuto krému pomyslnou třešničku na dortu. Vynikající kombinace se tak stává jedinečným zážitkem. Ideální k dochucení sladkých pokrmů nebo k přímé konzumaci.
  • bez umělých sladidel
  • bez barviv
  • bez palmového oleje

Tabulka nutričních hodnot:


100 g
energetická hodnota2456 kJ/587 kcal
bílkoviny16 g
sacharidy28 g
- z toho cukry14 g
tuky48 g
- z toho nasycené mastné kyseliny12 g
vláknina3,2 g
sůl0,5 g

Složení: 

  • 60 % kešu ořechy, 20 % para ořechy, 15 % bílá belgická čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, sušená syrovátka, emulgátor sójový lecitin, vanilkový extrakt), 5 % mletá káva

Upozornění: 

Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Případná olejová vrstva na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte.


Doplňkové parametry

Kategorie: Kešu másla
Dodavatel: Ronnie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.