4Slim Sladidlo z čekanky klasik 350 g

129 Kč –16 %
4Slim Sladidlo z čekanky klasik 350 g
129 Kč –16 % 109 Kč
Skladem >5 ks
Můžeme doručit do:
21.4.2021
Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

4Slim Sladidlo z čekanky klasik 350 g

Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.

Jedná se o Low Carb sladidlo s velmi vysokým podílem vlákniny (62%). Toto sladidlo je  zdravější alternativou pro každého, jelikož obsahuje až 3× méně cukru, pouze (13%), než agávový sirup a javorový sirup.

Sladidlo z čekanky Klasik lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. tyto pokrmy poté vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami slazenými cukrem.

Bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez soli, bez přídavku cukrů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Doporučené dávkování

  • 15-30 g denně.
  • Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky.

Nutriční informace

100 g
Energetická hodnota 863 kJ/206 kcal
Tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 13 g
- z toho cukry 13 g
Vláknina 62 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g

Složení

  • Extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka glycerol, karamel.

Informace

  • Stolní sladidlo na bázi extraktu čekanky.
  • Skladujte mimo dosah malých dětí, v originálním balení, při pokojové teplotě, chránit před přímým světlem a vlhkostí.
  • Případný sediment není na závadu.
  • Vyrobeno v České republice.

Výrobce: Heinz Food a.s., Jerlochovice 120, CZ-742 45 Fulnek

Doplňkové parametry

Kategorie: Sirupy a toppingy
Hmotnost: 0.35 kg
Dieta bez laktozy: Bez laktózy
Dieta Low carb: Low carb
Forma: tekuté

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.