Iso 90 CFM Instant Whey | Extrifit

799 Kč 1 399 Kč 799 Kč 1 399 Kč od 799 Kč
Expedujeme do 4 pracovních dnů Expedujeme do 4 pracovních dnů Expedujeme do 4 pracovních dnů Expedujeme do 4 pracovních dnů Zvolte variantu
Varianta
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
6.12.2021 6.12.2021 6.12.2021 6.12.2021 Zvolte variantu
Špičkový 90 % izolát CFM. Přírodní trávicí enzymy. Výborná chuť!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Extrifit Iso 90 je dlouhodobě nejprodávanější 90 % protein na českém internetu. Základem je špičkový zdroj bílkovin 90 % syrovátkový izolát CFM bez cukru a bez tuku. Jedná se o instantní (snadno rozpustný) 90 % proteinový izolát získaný ze syrovátky nejmodernější a nejšetrnější metodou výroby – mikrofiltrací CFM (Cross-Flow Microfiltration) se zachováním všech cenných bílkovinných frakcí (podívejte se na složení) a s velmi vysokým obsahem BCAA a glutaminu. Tato metoda výroby probíhá za studena na keramických filtrech a je nejšetrnějším způsobem výroby syrovátkového proteinu. Je však navíc přidán komplex sedmi enzymů (papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza) a sladidlo z rostliny stévie.

Výhodou Iso 90 je, kromě obsahu vysoce kvalitního zdroje proteinu a skvělé chuti, především nízký obsah tuku a sacharidů, což ocení zejména ti, kteří se snaží o minimalizaci podkožního tuku. Příjem toho vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.

O použitých nativních CFM surovinách:

CFM je přírodní, nechemický proces výroby syrovátkového proteinu nejvyšší kvality, filtrovaného na speciálním, vysoce technologicky vyspělém keramickém cross-flow filtru, který je schopen dokonale odfiltrovat všechny nežádoucí složky (jako je tuk, laktóza…) a izolovat čistou (panenskou) syrovátkovou bílkovinu se zachováním všech cenných primárních mikrofrakcí, jako je beta laktoglobulin, alfa laktoglobulin, sérový albumin, immunoglobulin, glykomakropeptid, laktoferin, laktoperoxidáza, peptony proteáz.

CFM je čistě přírodní nechemický proces, při kterém nejsou používány žádné pomocné chemikálie či rozpouštědla.

CFM je nejšetrnější existující metoda výroby bílkovin, protože surovina není vystavena žádným fyzikálním veličinám, např. vysokému tlaku, teplotě, iontům. Pouze samovolně prochází svojí vlastní vahou přes keramické filtry. Díky tomu je finální syrovátkový protein intaktní = nedotčený ničím a nikým = tzv. panenský protein (virgin protein). Jeho struktura, složení bílkovin, vůně, barva a chuť je přirozená, ničím neovlivněná a nezměněná, zůstává v původní přírodní, tzv. nativní podobě.

CFM proces je vedle zachování všech cenných frakcí šetrný i k minerálům. CFM protein obsahuje více vápníku, než obsahují proteiny vyrobené jinými metodami, např. iontovou výměnou, a také méně nežádoucího sodíku.

Doporučené dávkování: 

  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku (2 - 3 odměrek) do 2 - 3 porcí, které konzumujte jako svačinu mezi jednotlivými jídly, popř. i po tréninku
  • díky nízkému obsahu sacharidů a tuků je výborným zdrojem proteinu pro ty, kdo usilují o minimalizaci podkožního tuku
  • rozmixujte obsah 1 odměrky (= 30 g) Iso 90 CFM Instant Whey ve 150 - 200 ml vody

Tabulka nutričních hodnot:




čokoládavanilkajahodabanán

100 g


energetická hodnota1503 kJ/358 kcal1513 kJ/360 kcal1527 kJ/364 kcal1526 kJ/363 kcal
bílkoviny83 g86 g86 g87 g
sacharidy2,7 g1,8 g2,7 g1,8 g
- z toho cukry1,1 g1 g1,1 g1 g
tuky1,4 g1 g1 g1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,3 g0 g0 g0 g
vláknina1,2 g0 g0 g0 g
sůl0,54 g0,6 g0,56 g0,57 g




čokoládavanilkajahodabanán

30 g


energetická hodnota451 kJ/107 kcal454 kJ/108 kcal458 kJ/109 kcal458 kJ/109 kcal
bílkoviny25 g26 g26 g26 g
sacharidy0,8 g0,5 g0,8 g0,5 g
- z toho cukry0,3 g0,3 g0,3 g0,3 g
tuky0,4 g0,3 g0,3 g0,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,1 g0 g0 g0 g
vláknina0,4 g0 g0 g0 g
sůl0,16 g0,18 g0,17 g0,17 g

Profil aminokyselin:



čokoládavanilkajahodabanán

100 g produktu


L-valin4374 mg4516 mg4516 mg4562 mg
L-isoleucin5476 mg5686 mg5687 mg5745 mg
L-leucin8615 mg8947 mg8948 mg9039 mg
L-lysin8366 mg8696 mg8696 mg8785 mg
L-methionin1849 mg1923 mg1923 mg1943 mg
L-tryptofan1693 mg1756 mg1756 mg1774 mg
L-threonin5636 mg5854 mg5854 mg5914 mg
L-fenylalanin2443 mg2509 mg2509 mg2534 mg
L-alanin3801 mg3930 mg3930 mg3970 mg
kys. asparágová9209 mg9532 mg9533 mg9630 mg
kys. glutamová14135 mg14632 mg14633 mg14783 mg
L-histidin1375 mg1421 mg1421 mg1436 mg
L-prolin4759 mg4933 mg4934 mg4984 mg
L-tyrosin2434 mg2509 mg2509 mg2534 mg
L-arginin1730 mg1756 mg1756 mg1774 mg
L-cystein2091 mg2174 mg2174 mg2197 mg
glycin1480 mg1505 mg1505 mg1521 mg
L-serin3559 mg3679 mg3680 mg3717 mg
BCAA celkem18465 mg19149 mg19150 mg19346 mg
aminokys. celkem83024 mg85956 mg85961 mg86840 mg



čokoládavanilkajahodabanán

30 g produktu


L-valin1312 mg1355 mg1355 mg1369 mg
L-isoleucin1643 mg1706 mg1706 mg1723 mg
L-leucin2585 mg2684 mg2684 mg2712 mg
L-lysin2510 mg2609 mg2609 mg2636 mg
L-methionin555 mg577 mg577 mg583 mg
L-tryptofan508 mg527 mg527 mg532 mg
L-threonin1691 mg1756 mg1756 mg1774 mg
L-fenylalanin733 mg753 mg753 mg760 mg
L-alanin1140 mg1179 mg1179 mg1191 mg
kys. asparágová2763 mg2860 mg2860 mg2889 mg
kys. glutamová4240 mg4390 mg4390 mg4435 mg
L-histidin413 mg426 mg426 mg431 mg
L-prolin1428 mg1480 mg1480 mg1495 mg
L-tyrosin730 mg753 mg753 mg760 mg
L-arginin519 mg527 mg527 mg532 mg
L-cystein627 mg652 mg652 mg659 mg
glycin444 mg452 mg452 mg456 mg
L-serin1068 mg1104 mg1104 mg1115 mg
BCAA celkem5540 mg5745 mg5745 mg5804 mg
aminokys. celkem24907 mg25787 mg25788 mg26052 mg

Složení: 

Čokoláda

  • instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa - amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
  • přídatné látky (sestupně): kakao odtučněné, aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sójový lecitin 0,39 % (emulgátor)

Vanilka

  • instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
  • přídatné látky (sestupně): aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sójový lecitin 0,39 % (emulgátor)

Jahoda

  • instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
  • přídatné látky (sestupně): aroma, extrakt z červené řepy (přírodní barvivo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo),  sójový lecitin 0,39 % (emulgátor)

Banán

  • instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
  • přídatné látky (sestupně): aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sójový lecitin 0,39 % (emulgátor)

Doplňkové parametry

Kategorie: Syrovátkové izoláty
Dodavatel: Ronnie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.