Hydro Traditional | Smartlabs

1 299 Kč
Na dotaz
Varianta
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Unikátní hydrolyzát DH32 s vysokou rychlostí vstřebatelnosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Historicky první 100% hydrolyzát syrovátkových bílkovin na českém trhu. Obsahuje více než 80 % krátkých peptidů, které se vstřebávají rychleji než aminokyseliny. Dokonalá chuť - nepoznáte, že pijete hydro s DH 32. Hydro Traditional představuje unikátní proteinový přípravek, jehož výjimečnost spočívá zejména v rychlé vstřebatelnosti. Důvodem je vysoký obsah peptidů získaných enzymatickou hydrolýzou syrovátkové bílkoviny (stupeň hydrolýzy je 32). Krátké peptidy (mol. hmotnost pod 1000 daltonů) tvoří víc jak 80 % bílkoviny. Vysoký podíl krátkých peptidů zabezpečí lepší absorpci a udržení bílkovin oproti nehydrolyzovanému proteinu. Vstřebávání krátkých peptidů je dokonce rychlejší než přenos samotných aminokyselin (díky specifickému transportu), živiny se tak dostanou do těla rychleji než z běžných zdrojů proteinu.

Jedinečnost Hydro Traditional nově podtrhuje ochucení kakaem z nepražených kakaových bobů (Ekvádor) u čokoládových příchutí. Nepražené kakaové boby obsahují více než 300 chemicky identifikovatelných látek. Jsou bohatým zdrojem minerálních látek a vitamínů (hořčík, organická síra, železo, mangan, chrom, zinek, měď, vitamín C) a antioxidantů s obsahem 10 % flavonoidních antioxidantů. Příznivci zdravé výživy hovoří o superpotravině. Co se týče chuti, i ta doznala značného zlepšení, je plnější, čokoládovější.

  • tvorba svalové hmoty
  • udržení svalové hmoty
  • doplnění bílkovin u těžce trénujících sportovců, silových sportovců, vegetariánů a dalších osob se zvýšenou potřebou bílkovin

Doporučené dávkování: 

  • rozmíchejte 45 g (3 odměrky) Hydro Traditional ve 200 - 300 ml vody
  • doporučuje se 2 - 3 dávky rozložit během dne dle aktuální potřeby bílkovin
  • nejvhodnější doba k podávání je ihned po tréninku
  • závisí na tělesné hmotnosti, vydané energii a nutriční hodnotě běžné stravy

Tabulka nutričních hodnot:


hořká čoko, čoko-oříšekkáva

100 g
energetická hodnota1503,1 kJ/359 kcal1696 kJ/408 kcal
bílkoviny70 g76 g
sacharidy4 g5 g
- z toho cukry2 g2 g
tuky8 g8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,7 g0,7 g
vláknina--
sůl0,2 g0,2 g

hořká čoko, čoko-oříšekkáva

45 g
energetická hodnota676,4 kJ/161,55 kcal763 kJ/184 kcal
bílkoviny31,5 g34,2 g
sacharidy1,8 g2,25 g
- z toho cukry0,9 g0,9 g
tuky3,6 g3,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,31 g0,31 g
vláknina--
sůl0,09 g0,09 g

Profil aminokyselin:


100 g45 g
L-valin6280 mg1980 mg
L-isoleucin6220 mg1960 mg
L-leucin11540 mg3640 mg
L-lysin9860 mg3110 mg
L-methionin1990 mg630 mg
L-tryptofan1540 mg490 mg
L-threonin7950 mg2500 mg
L-fenylalanin3530 mg1110 mg
L-alanin5260 mg1660 mg
kyselina asparagová11730 mg3700 mg
kyselina glutamová18780 mg5920 mg
L-histidin1990 mg630 mg
L-prolin6220 mg1960 mg
L-tyrosin3330 mg1050 mg
L-arginin2950 mg930 mg
L-cystein2630 mg830 mg
glycin2050 mg650 mg
L-serin5830 mg1840 mg

Hodnoty jsou shodné pro příchuť hořká čokoláda, oříšková čokoláda, ledová káva.

Složení: 

Hořká čokoláda, oříšková čokoláda

  • enzymaticky naštěpený syrovátkový koncentrát proteinu, emulgátor sójový lecitin, kakao z nepražených kakaových bobů (Ekvádor), přírodní a přírodně identické aroma, náhradní sladidlo sukralóza

Ledová káva

  • enzymaticky naštěpený syrovátkový koncentrát proteinu, přírodní a přírodně identické aroma, přírodní barvivo karamel, náhradní sladidlo sukralóza

Upozornění: 

Obsahuje zdroj fenylalaninu. Nevhodné pro osoby trpící fenylketonurií. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Spotřebujte nejpozději do 90 dní po otevření balení. Výrobek není určen jako kompletní náhrada pestré stravy. Výrobce neručí za vzniklé škody způsobené špatným skladováním nebo nevhodným použitím. Ukládejte mimo dosah dětí!

Doplňkové parametry

Kategorie: Syrovátkové koncentráty
Dodavatel: Ronnie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.